Stora upplevelser

Har pa bloggen skriver vi ju en hel del, men det har varit lite svart att fa tag pa ordenteliga datorer dar man kan ladda upp bilder och sitta lange osv. Sa ni tror att ni ar uppdaterade, men de ser ni de e ni inte alls riktigt. Vi har inte haft tid att skriva heller eftersom vi varit med om sa mycket harliga saker. Jag tankte att jag skulle summera vara stora uppleverlser lite.

Vi har akt ut pa varldens storsta sando: Fraiser Island. Sara har kort en fyrhjusdriven jeep genom sand och pa stranden! Vi fick sitta fram, men nar de andra i var grupp korde blev det baksatet och fy f*n vad det skumpade. Det rgnade tyvarr tva av tre dagar, men utsikten och landskapet var underbart sa det vagde val upp lite. Men en sak e klar, det e ingen hojdare att sova i talt nar det vraker ner regn.

Efter denna upplevelse tog vi oss vidare till Airlie beach som ar en liten hamnstad dar man kan aka ut till de kanda Whitsunday oarna ifran. Sagt och gjort. Vi akte ut pa en segelbat som tog ombord 26 passagerare och 4 crew. Vi var ute i 3 dagar och sov pa baten i 2 natter. Underbara underbara whitsundays sager jag bara! Vi har snorklat tills munnen var alldeles forsord av saltvatten. Vi har nu aven sett havet som det ska ses, under ytan, vi fick ett provdyk dar vi gick ned 9 meter under vatten, inte fy skam! Resten av tiden solade vi och badade. Pa stranden whitehaven beach blev vi som sma barn och sprang runt och gravde ner varandra, selade fotboll, rugby och kastade runt varandra i vattnet! Vi lever livet helt enkelt.

Just nu befinner vi oss i Cairns och imorgon skall vi ater ut pa en bat och snorkla och dyka kring det stora barriar revet. Pa vag hit hann vi med att stanna till i staden townsville och besoka magnetic island.


Hoppas ni nojer er med detta.

Puss fran Julia


Saklart ska ni fa se bilder ocksa!

Lite plats i jeepen pa Fraiser island.

Glada flickor som tycker om att campa.

Pa stranden lag ett skeppsvrak.

Indian head pa fraiser island.

Sara korde absolut nast i hela gruppen, plus att vi fick spela var musik!
Whitsunday segling, var bat hette Apollo.

Whiteheaven beach

Elin njuter av solen pa baten.

Ibland kanns riktigt bra att leva.

Pa magnetic island hyrde vi en skuttbil som tydligen kallades for moak, men sara korde prickfritt som vanligt.
Vackra magnetic island.

Viktiga saker att akta sig for!


Kommentarer
Postat av: Lena

Jag blir så glad varje gång ni skriver och skickar bilder.Ni har riktigt härligit. Längtar efter att få se alla bilder . Kram mamma

2010-05-27 @ 22:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0